DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Friday, December 2, 2011

AWAS MUSUH-MUSUH MQTK D10 -Laknat Atas Kamu

Yusnaidi Yusoff

ermm...ahli kitab jew & kristian bukan macam ulama Islam. Mereka ada rekod sejarah kejadian sebenar setiap era/zaman. Kemunculan Al-Masih yang diimani oleh katolik & Jew adalah sama dengan kemunculan Al-Mahdi yang diimani oleh Islam.

AGAMA SAMAWI PERCAYA KEPADA SEORANG WATAK PENYELAMAT DARI TUHAN.

Ia menceritakan satu watak yang sama, iaitu kemunculan seorang manusia luar biasa yang tidak dapat dikalahkan oleh mana2 kuasa ketenteraan manusia biasa dan penentang manusia itu akan binasa dengan apa yang diistilahkan oleh pakar perundangan barat sebagai "Force Majeure"(fenomena alam semulajadi - no insurance cover), sebagaimana sejarah kristian merekodkan kejadian luar biasa kehancuran 100% yang menimpa bala tentera terkuat mereka waktu itu (kristian habsyah) diketuai Abrahah yang cuba hancurkan Ka'bah pada tahun Gajah - Tahun kelahiran Nabi Muhammad SAW (651M).

Semua ahli kitab/Pendeta yahudi & nasrani(kristian) amat sedar ada suatu kuasa ghaib melindungi Ka'bah dan akan muncul watak manusia ajaib pembawa kebenaran dari sisi Tuhan(The Truth) itu dari kalangan umat yang berkiblatkan Ka'bah itu(Islam) suatu masa nanti di mana mereka pada waktu itu wajib taat dan patuh jika tidak mahu kehancuran Abrahah dengan hujan batu dari langit (Ababil) atau tsunami atau seumpamanya berulang menimpa mereka.

Manakala secara ditil dalam pengajian Hadis dan Falak Islam pula, manusia luar biasa yang dimaksudkan itu pula wajib diyakini adalah Ketua Wali Allah Dunia terakhir yang amat makbul doanya(minta petir jadi petir, minta tsunami jadi tsunami - satiq) dan beliau wajib datang dari sebelah timur(bukan arab) dan dibela oleh seorang Raja dari timur Hijjaz dan beliaulah Imam Bani Hasyim/Quraisy dan Umat Islam Dunia yang ke-12 atau yang terakhir dari salasilah Bani Hasyim (Sahih Muslim no.1789-90) yang akan menguasai Ka'bah dan dunia pada usianya genap 40 tahun, selepas berlaku gerhana matahari & bulan serentak dalam ramadhan (telahpun muncul - sila rujuk Utusan Malaysia dah umum pada Ramadhan 2003) dan sebelum turunnya Nabi Isa ke bumi.

Setelah mereka teliti semua negara Islam di timur jauh termasuk Asia Tenggara ini, mereka temui hanya malaysia dan brunei masih kekal dikuasai sistem monarki yang mana semua rajanya dari darah Bani Hasyim/Ahlul-Bait/Quraisy dan bangsa ini dipanggil "MELAYU". Atas dasar itulah kuasa monarki kristian tertua dunia - British bersumpah tidak akan sekali-kali memusuhi Raja2 Melayu dan akan binasakan/serang mana2 kuasa yang cuba kuasai Raja2 Melayu ini.

JEW & KRISTIAN TAHU PENJAGA 3 KOTA SUCI ISLAM WAJIB HANYA DARI KETURUNAN BANI HASYIM.


Lafaz sumpah HM King George IV(bapa HM Queen Elizabeth II) inilah yang dibawa oleh Sir Lawrence Guillmard kepada Raja2 Melayu PADA 1926 sewaktu Kelantan di bawah Tok Kenali & Datuk Perdana apabila British menolak Syarif Al-Husin dari Bani Hasyim Makkah sebagai pengganti Sultan Abdul Hamid II selaku khalifah umat Islam dunia dan penjaga 3 kota Suci Islam apabila empayar Uthmaniah Turki bekubur, lalu jambatan besi terpanjang di Asia di Kusial tanah merah diabadikan nama beliau selepas Jepun dikalahkan 1945, dan kekal hingga kini milik KTMB.

Sir Thomas Lawrence Guillmard seorang pegkaji Islam yang pakar kitab-kitab mazhab Islam dan berkhidmat dalam angkatan tentera British di timur tengah lebih 30 tahun sebelum dihantar ke Kelantan. Arab Saudi seterusnya diberikan kepada keluarga Al-Saud bermazhab Wahabi(tolak bacaan qunut) dan kekal hingga kini dan dimaklumi oleh British tidak semazhab dengan Raja2 Melayu darah Bani Hasyim yang mengikut aliran Sunni yang sebenarnya lebih layak ke atas urusan 3 Kota Suci Islam Dunia.

MQTK NAUNGAN BANI HASYIM & ISLAM DUNIA

Pihak British hingga kini hanya mengiktiraf hanya Raja2 Melayu dari Bani Hasyim sebenar dan hubungan erat dipelihara hingga kini di mana kemuncaknya puhak Istana Buckingham hadiahkan soft loan sebanyak 295 juta pound(RM1.2 bilion) untuk bina empangan Pergau 1990an yang kontroversi digosipkan dengan kontrak pembelian senjata British era Tun Dr. Mahathir dan kecoh ditentang pihak pembangkang British, di mana YDP MQTK turut terlibat selaku Jurukur Bahan projek mega terbesar Kelantan waktu itu. Salah seorang sahabat YDP jurukur bahan British akhirnya memeluk Islam dan memilih berkahwin dengan wanita melayu kelantan bila faham semua sejarah panjang hubungan Raja Melayu Islam Malaysia/kelantan - Kristian British.

Arkib PKLGK dan para pegawai kerabat Istana yang menyimpan segala rahsia besar Bani Hasyim akhir zaman ini, setelah mendapat petanda dari sisi Allah SWT akhirnya memanggil YDP MQTK dan telah merancang penubuhan oragnisasi baru Bani Hasyim yang lebih terbuka untuk disertai semua bangsa dan keturunan serta mazhab Islam di dunia ini sebagai persediaan peralihan kuasa Dunia kelak yang dijangka dalam tempoh yang telah terlalu hampir (sebelum 2020), maka tertubuhlah secara rasmi MQTK pada 2008.Harap maklum.
tq.PEMBELA MQTK DAN NENEK MOYANGNYA KATA..

1. Islam itu 73 puak - MUTLAK DAN SAHIH DARI Al-Quran, Ijmak Ulamak & Qias(4 ni hukum/penghukum)

2. Islam itu adakala paginya mukmin(ahli syurga/buat baik 7 anggota) dan malamnya munafiq(ahli neraka/langgar hukum) - Hadis Sahih..!!

3. Siiapa mukmin atau ahli syurga(bukan munafiq itu)

"Wattaqqullah huwa yuallimu kumullah" - (Al-Baqarah)

(bertaqwalah kamu kepada Allah, nescya Allah akan mengajar kamu. Anak murid Allah sendiri rupanya, patutpun..!!).

MQTK TELAH DIAMANAHKAN TERIMA HANYA MUKMIN 
(SAHIH KAABAH/HAJARAL ASWAD TAK TOLAK. ITU DOA SEJAK LEBIH 1400 TAHUN.HARAP MAAF. TAK BOLEH DIHENTIKAN. KAABAH & HAJARAL ASWAD LEBIH KENAL SIAPA YANG ALLAH TOLAK DARI ANDA)

________________________________________________MQTK KATA

'KAMI IKUT AGAMA KAMI..KAMU IKUT AGAMA KAMU...ISLAM 73 PUAK'...


TETAPI SALAM UKHWAH 1 MALAYSIA..!!

"Ibarat anjing menyalak bukit, bukit tak runtuh, anjinglah yang kehausan".

"Kalau kail panjang sejengkal, usahkan lautan hendak diduga"

___________________________________________________


CATHAY PASIFIC MEMPERSEMBAHKAN....


GAME : MALAY MATCH ESKOLEPONDORORO..

BETWEEN ;

A) UNITED MUKMIN NATION ORGANISATION...UMNO-MQTK

(Rujukan : dengan 22 Kitab & Istikharah Al-Quran + Para Penasihat Istana Tertua dalam Bani Hasyim)Ahli UMNO Mazhab D1-MQTK ;


1. Kawe nok dok sorang jer...kikiki...

2. D1,D2,D3,D4,D5,D6,D7,D8 & D9 MQTK

vs (Lawan/berbalah/bertelingkah/bertikam lidah/bersumpo maki/berbahas/berhujjah/bertuduh & nafi, berkekos etc..))

.UNITED MUNAFIQIN NATION ORGANISATION UMNO D10-MQTK

(kitab dan istikharah kepala otak bini dia yang bela pelesit anti bermadu/queen kontrol/dayus + nusyuz/kaki lucah/riba dll)..!!)

Ahli UMNO/PAS/PKR/DAP?JAHILUN Mazhab D10-MQTK ;

1. D10-72MQTK-Nur Azzahra

2. D10-71MQTK-Pisang Emas

3. D10-70MQTK-Muhibin Saadah

4. D10-69MQTK-Rudi Ismail

5. D10-68MQTK-Pasti Muhammad

4. D10-67MQTK-Nurhayati Sukiman

5. D10-66MQTK-Athiya

6. D10-66MQTK-Najahan Daud

7. D10-66MQTK-Wak ketari

8. D10-66MQTK-Bertemu Buku Dengan Ruas

9. D10-65MQTK-Penglipur Lara

10.D10-66MQTK-Sepanjang Pencarian

11.D10-67MQTK-Angel Cry

12.D10-68MQTK-Razak Rahim

13.D10-69MQTK-Datuk Panglima Demak

14.D10-70MQTK-Zaidi Adi

15.D10-71MQTK-Mohd Zaki Ab. Wahab

16.D10-72MQTK-Nasru Ahmad

17.D10-73MQTK-Kamaruzaman Mohamad

18.D10-74MQTK-Orient rent

19.D10-75MQTK-Jauhar Basita

20.D10-76MQTK-Mat Kamil Awang

21.D10-77MQTK-Rodie Md Yusuf

22.D10-78MQTK-Ahmad Albab

23.D10-79MQTK-Peronda Jaket Biru

24.D10-80MQTK- Kay Zaman

25D10-81MQTK-  Mahadi Lamartinaevisu

26D10-82MQTK-  Pendebat Ilmiah Pejuang Islam

27D10-83MQTK- Pendebat Ilmiah Pejuang Islam/Syed Hasnan Charles

28D10-84MQTK- Khalid alWalid
 

(dan akan sentiasa di kemaskini penambahan ahli terbaru kedua pihak)

_____________________________________________

C. Rule of the game ;

1. Tak aci report kepada Bomba atau JKR atau Nato atau PBB.

2. Tak aci sumpah maki kereta, motor, helikopter, sawah ladang, haiwan ternakan kecuali hanya pemilik sahaja.

3. Tak aci guna lazer

4. Tak aci guna tukul, pisau, kapak, bedil, bom, kemuning hitam, suluh bertam, gambir serawak, viagra, kecuali kacip fatimah sahaja.

5. Tak aci menangis histeria bunuh diri kalau kalah

D. Kedudukan marakah dikira ;

1. Berapa banyak sokongan rakyat 1 Malaysia. Sekarang ;

A). D1-MQTK = 76.53%
B). D10-MQTK = 2.58%

_________________________________________


MENGASINGKAN QURAISY TUGAS KAMI...MQTK..!

Info terkini:

Setelah penelitian dari Unit Arkib MQTK dan dilaporkan pada Lembaga Adat MQTK, maka memutuskan supaya semua ahli-ahli MQTK keluar dari wall Dunia Perguruan ini (tidak menjadi ahli) kerana tidak memberi manafaat pada agama, bangsa dan Negara; Merugikan masa MQTK dalam usaha menyebarkan KALAM ALLAH DAN KITAB2 AGAMA;

Nampaknya yang berada dan yang melawan MQTK adalah terdiri dari mereka2 yang lemah IQnya dan tidak ilmiah dan boleh merosakkan akidah orang lain; Mereka hanya tahu menyerang peribadi degan sangkaan dan tohmahan tanpa fakta; Lagipun kisah MQTK dan Bobspek Quraisy AlHasyimi di belakang tabir negara telah di dedahkan secara tidak langsung; maka sudah sempurna misi MQTK; Pada Bobspek, pihak Lembaga adat minta berhenti dari berhujah dengan orang-orang yang berkepentingan dan tidak memberi manafaat pada agama Islam ..

Pada dasarnya dikategorikan BODOH SOMBONG iaitu mengikut Imam Ghazali dalam KITAB Bidayatul Hidayah, WAJIB DIHINDARI! dan dari dalil alQuran iaitu ayat: "KETIKA KAMU MENINGGALKAN MEREKA DAN APA YANG MEREKA SEMBAH SELAIN ALLAH (alKhafi) .. maka ucapkalah SALAMUN.. SALAMUN.. pada mereka..

(copy dr Arkib MQTK)

 CONTOH MUSUH MQTK YG TERKENA SATIQ MQTK 2012, 28 Mrch:

 Pewaris Wasiat: Doa kan supaya sahabat Nasru Ahmad cepat sembuh...kepala di Opreate buang nanah...!!! Banyak kan Muhasabah diri dan beristifhar (paling sikit 100 pagi selepas Solat Subuh sebelum Solat Israk dan 100 petang sebelum terbenam matahari) kalau mampu baca Manzil...dan jangan mencela Raja Raja Melayu.

Gambar Nasru Ahmad
baru je selesai operate buang nabah atas kepala...dah start sakit sbb bius dah habis...terima kasih atas doa keluarga dan rakan rakan...
Oleh: Nasru Ahmad


Yusnaidi Yusoff
KEPADA SEMUA YANG TELAH PILIH UNTUK MUSUHI MQTK

YDP.MQTK tidak akan bertanggungjawab di atas perbalahan anda dengan mana-mana kerabat kami dan jika sekiranya segala amaran dari mereka anda telah langgar/perlekeh/permainkan, lalu mereka benar-benar menggunakan satiq(doa pemusnah/pembinasa dalam Pati Rahsia & Musalli), maka segala risikonya sama ada pelbagai bala penyakit aneh atau maut suul khotimah, hendaklah ditanggung sendiri oleh anda dunia akhirat. (Ahmad Nasru ini hanya salah seorang dari mereka, dilabel sebagai D10-MQTK).

Allah tidak sekali-kali menzalimi manusia, tetapi manusialah yang menzalimi diri mereka sendiri.

Harap maklum.Tq.

YDP. MQTK.


KESIMPULAN:

"Jadi adakah sama org2 yg meggunakan hujah alQuran (sebagai saksi dari pihak Allah) dengan hujah-hujah Taghut' iaitu pemikiran sendiri? Maka sejarahnya, Nabi SAW dulu keluar Kota Mekah nak bacakan Quran kepada manusia..kemudian musyrik menentang dan mengatakan nabi SAW yang mereka2 kan alQuran itu... lepas tu halang orang lain dari mendengarkan alQuran..

Itulah SUNAH- membacakan Ayat2 Allah lalu didustakan.. amin.."

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Video Ahlulbait Melayu Bar

Loading...

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"