DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Saturday, December 25, 2010

AMARAN PADA PENCELA PERTUBUHAN MQTK_QuranSunnahIslam III

AMARAN: Sedangkan pihak MQTK_QSI tidak pernah MENCELA SEBELUM DISERANG ATAU DICEROBOHI TERLEBIH DAHULU dari pihak-pihak luar. Dan Allah tahu NIAT SESEORANG DAN JANGAN TIPU TUHAN..!! ..Dan inilah SUMPAH/Tauhid/Yakin/Iktikad/latahan/Saja'aah

photo: Kelihatan YM Nik Saidinal Umar b. Che Solahuddin Tengku Setiausaha Agong Pertubuhan Pelajar alQuran Tok Kadok Kelantan MQTK_QuranSunnahIslam bersama pelajar Madrasah Tahfiz Tok Kadok Kelantan. Menunggu trip balik ke Tahfiz pada semester ke2 MQTK_QSI 15 Dis 2010M

Kami tidak pernah mengisytiharkan/mendakwa kumpulan selain MQTK_QSI sesat/; Tapi kami hanya mengaku KUMPULAN YANG KE 73 BERBEZA FAHAMAN DAN PEGANGAN MANA-MANA INDIVIDU ATAU GROUP YANG LAIN, KERANA KAMI SAMA SEKALI TIDAK AKAN MENGIKUT MANA-MANA PUAK YANG MENGAKU BERJEMAAH DENGAN KAMI SELAGI TIDAK MENGIKUT KAMI.


Maaf kerana ini pesanan leluhur moyang kami: "Bagaimana aku perlu mengikut kamu di dunia ini sedang di akhirat kamu yang perlu mengikutku"
(saidina Hassan rd)

Lagipun kami tahu kamu pasti tidak mahu mengikut kami. So, TIADA PAKSAAN DALAM ISLAM..! Tapi sebelum berpecah, jangan kata kami tidak menyampaikan dahulu.. correct bro??

Sabda Rasul SAW: "Islam itu berpecah 73 puak"

Makanya masing-masing boleh mengaku ia benaran juga, betul ngak?? huu?? Woii.. bila nak habis daaa.. cam tu.. asyik orang tu mengaku betul, orang nie mengaku betul.. dari dulu sampai sekarang.. tapi mana & siapa tahu Kiamat sudah dekat? Kerana itu ALQURAN QADIM sudah wujud SECARA TIBA-TIBA... MENGGEMPARKAN!!? Sebagaimana Rasulullah SAW berumur 40th baru menerima alQuran? Tempoh Quran 23 tahun.. huyoo..

Maaf! kami adalah penutupnya.. dan ini AKHIR ZAMAN.. jangann hanyut bro..!! sila baca hadis-hadis bab Ahlulbait Rasulullah SAW. Tapi ingat! Ahlulbait juga berpecah 73 aliran.. dan kami juga aliran 73 itu.. semua 73 laa.. kalau kumpulan lain, sila daftar tempat masing-masing kerana firman Allah:

"Hari Kami bangkitkan kumpulan manusia dengan nama IMAM masing-masing"

So,..  dah ada IMAM masing-masing ke? PAS ada, UMNO ada, PPP ada, Zimbabwe ada, PKR pun ada..Iban ada, Kristian ada, yahudi juga ada, dan kita?? Imam Somalia?? Oo..  huuu  kiut lagi aper..!! hee.. pilih jangan tak pilih. Kan naya kat padang Masyar.. kena pilih sekarang bro.. bukan tunggu dalam kubur atau padang Masyar. Kelako lu bro!! Uganda pun ada PERLEMBAGAAN DIA sendiri, PAS ada Perlembagaan sendiri, UMNO juga ada dan masing-masing PPP, MCA, MIC, Majlis Agama dsbnya, etc.. etc..

Dan masing-masing mendakwa PERLEMBAGAAN MEREKA MENGIKUT KEHENDAK ALLAH DAN RASUL, MAKA AKAN SELAMATLAH PERLEMBAGAAN ITU DI PADANG MASYAR NANTI..?? Agak-agaknya selamat ke idakkk?? cepat mengaku!!.. agak-agak perlembagaan kamu itu LULUS ker Padang Masyar??

"Wahai Tuhanku! Kaumku telah menjadikan ALQURAN INI SATU PERLEMBAGAAN YANG TIDAK DIGUNA dan TIDAK DIPAKAI; dan menjadi satu prkara yang dibuang ke belakang"

"Dan tiada PEMBERI SYAFAAT di Padang Masyar melainkan alQuran"

sabda Rasulullah SAW: "Sesiapa yang tidak sempat mengenal IMAMNYA/Khalifah di zamannya: maka ia akan mati di dlam 72 CABANG MUNAFIK"

Maka, adakah kamu sudah mengenal IMAM kamu?? imam kamu laa.. bukan IMAM kami! Kami ada IMAM kami dahh!!

So, tugas kami hanya menyampaikan dan terpulang pada sesiapa mahu mengikut atau tidak. Tapi bagi kami, kami tidak akan mengikut kamu, kerana di akhirat kamu yang perlu mengikut kami. Dan itu Prinsip kami.. wasiat keturunan kami. Maaf!

Anda yang tak terlibat dengan wasiat datuk nenek kami tidak dibenarkan menghina, mengutuk, memperlekeh, mempersenda, atau cuba menimbulkan FITNAH, dan cuba menghasut individu atau masyarakat supaya membenci dan menuduh kami sesat sedangkan hukum menuduh orang lain SESAT adalah boleh menyebabkan KUFUR MURTAD/GUGUR AKIDAH serta merta jika tanpa dalil yang sah, dari segi persaksian alQuran dan hukum Hudud Islam; serta boleh didakwa di atas akta hasutan di mana MQTK adalah Pertubuhan yang SAH berdaftar.

Menuduh dan mencari kesalahan orang lain adalah dilarang keras sesuai dengan Ayaat 12 alHujuraat iaitu, "Janganlah kamu mencari KESALAHAN-KESALAHAN orang lain": Sedangkan pihak MQTK_QSI tidak pernah MENCELA/Menyumpah laknat/Mubahalah/Satiq/Latahan/Saja'aah SEBELUM DISERANG ATAU DICEROBOHI TERLEBIH DAHULU oleh pihak-pihak luar dan yang mempunyai KEDENGKIAN.

Nuh berkata: "Kami akan mengejek-ejek kamu kalau kamu mengejek-ejek kami"

firman Allah: "Adakah mereka itu dengki kepada manusia yang Kami berikan RAHMAT? sedang Kami telah memberi kepada KELUARAGA IBRAHIM KITAB DAN HIKMAH; dan Kami telah memberi kepada mereka itu satu kerjaan yang besar" (annisaa:54)


Dan perlu diingat, kami bukan mencela (kerana tiada niat pun) tetapi menyampaikan Ayaat-Ayaat Allah, tetapi kalau DICELA oleh orang yang JAHIL/ZALIM, maka kami akan bertindakbalas sampai ke peringkat maksimun sesuai dengan SIFAT para leluhur moyang kami, iaitu MENYUMPAH iaitu:

                 "DIBINASA BANI ISRAEL ITU MELALUI LIDAH RASULNYA; iaitu dikatakan kepada ,mereka ; Kun'nun'khirodatan'khiosii-iin/Jadilah kamu kera yang hina"


 Rasul/Nabi/WaliAllah/UtusanNya/Kekasih Allah?Ahli Zikir?Ahli Kasyaf/Qutub/Abdal/Guraba/Athqiya/Nujaba/Habibullah/Muffaridu/ahli Quraa'


Kami kenal siapa MUNAFIK/FASIK/ZINDIK/JAHIL/KAFIR/MUSYRIK/KUFUR melalui Tanda-tandanya dan SUSUNAN PERKATAAN MEREKA. Allah bagi tahu melalui Petunjuk alQuran iaitu,

Firman Allah: "Kamu boleh mengenal mereka melalui tanda-tandanya dan susunan perkataan mereka" (muhammad:30)

Kami ada menyimpan setiap salinan yang dihantar baik melalui komen, mesej, Twitter, Facebook, My Space, Blogger atau melalui pelbagai sumber multimedia lain yang telah pun disimpan oleh unit ARKIB MQTK BANI HASYIM QURAISY 1909M (MQTK Komunikasi & Media) yang dikendalikan oleh YM Wan Mohammad Syamduddin b. Hj. Ramly, Tengku Ketua Setiausaha Biro Aduan Bani Hasyim Asia Tenggara yang beralamat Pejabat Setiausaha, Bt. 5 Kg. Bandar 16600 Machang, Kelantan. No tel: 012-9842917.

MQTK_QSI akan berdepan dan bertanggungjawab dengan mana-mana individu, pertubuhan, atau masyarakat berhubung isu ini. Segala KEKASARAN DAN KETEGASAN MQTK_QSI berhubung PEGANGAN & KEYAKINAN kami yang dianggap berbeza dengan masyarakat awam, maka adalah menjadi tanggungjawab kami mempertahankan kembali agama keturunan kami yang mula diperlekeh.


Firman Allah: Mereka  itu tidak dikira beriman sehingalah mereka beriman sebagaiman kamu beriman: Dan jika mereka tidak beriman sebagaiman kamu beriman, maka mereka berada dalam PERMUSUHAN denganmu: Dan kamu dibenarkan memerangi orang-orang yang memerangi kamu kerana KEYAKINAN AGAMA kamu"

Ingat!.., kami tidak akan menyerang jika tidak diserang. kalau diserang, kami akan menyerang sehingga WAHYU ALLAH (ALQURAN) mengatasi segala-galanya. Itu prinsip MQTK_QSI.
Apa jua pun Kekeliruan, boleh juga berhubung terus dengan saya di sini.

Yang Mewakili,
Cikgu Mohd Zaem bin Zainal Abidin
Setiausaha Kerja 1 MQTK_QSI/J'Kuasa Pasir Putih/
(K/Caw) UMNO Pasir Putih

laa.. tak faham perangai anak cucu Long Gaffar Kelantan titihan Datuk Syed Kadok Kelantan nie, tak faham perangai anak cucu Tok Syed Kuning Kelantan, Tak faham perangai anak beranak Tok Pulai Chondong, Tok Kenali, Tok Wali Hassan, anak beranak Tok Janggut, anak beranak puok-puok hok tak boleh makan Ikan Kekacang nie.. nak 'TULOH' ler tu puok-puok kaki AMUK nie... 

err fakta kes dikategori sebagai 'TAUHID TINGGI' .. tauhid lebih laa.. hee..

woii Muhibbin Saadah al Fadilah Husin al Kutuyubi al-Donkey!! Kamu tak sama dengan kami le..!! Tak sah nak ikut syarak lerr.. dari segi 'TAK LEH MAKAN IKAN KEKACANG ' dah lain ler.. kau nak kutuk ler... Bukan aku wasiat bro! Itu Ketua Wali 7 laa.. Syed Hussein JamadilKubra Nusantara (Bapa kepada sekelian Raja-Raja Melayu (Ahlulbait yang jadi Raja)... tahu tak kamu? Buta sejarah.. plebeians..!!Jahil Murrakab..

Tapi kalau kamu takleh makan jugak.. takleh terima wasiat TokNenek nie, tak kenal UtusanNya/wakil Allah/waliAllah/Qutub/Ahli Kasyaf sah.. ROH ABU LAHAB Bapa Saudara nabi, Roh Yazid laknatullah, ROH Jaddah bt Asyht laknatullah itu telah pun MERASUK body & jiwa kamu... huyoooyee.. Taghut bro! " pemikiran sendiri..


Apa-apa tolong pergi belajar balik ambik SPM tue.. sejarah wajib sekarang!!
Masuk kelas aku nie!!
Kelas 'Manhhatan Poject' bro!! ..SALAM SALAM SALAMphoto: Raja Ahmad Pauh Lima Bachok @ Ayahku Mat, veteren UMNO Bachok.. (tahu semua sejarah & rahsia Tok Guru Datuk Nik Aziz MB Kelantan). Ayahku Mat juga adalah Penasihat Syeikhul'Kubra MQTK_QSI 1909M


What else bro!! SALAM SALAM SALAM 
zappP__zZ (nasihat dr Bobspek alKubra)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"