DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Monday, March 7, 2011

DARI MEJA YM YDP MQTK

 

KENAPAKAH D1-MQTK MELAKNAT MAJORITI KAUM IBU-BAPA MELAYU/ISLAM SEMASA..??

by Yusnaidi Yusoff on Monday, November 22, 2010 at 10:07am


KEPADA :
SEMUA KERABATKU KETURUNAN BANI HASYIM TOK SYED KADOK-SYED KUNING KELANTAN MQTK, DAN SEKUTUNYA SAHAJA..!!

1. Kita diasuh, dilatih, dididik, diajar secara khusus untuk membenci golongan yang kononnya mereka juga Islam sebagaimana nenek moyang kita.

2. Namun mereka bukanlah yang mencari redha Allah dan Rasul sebagaimana nenek moyang kita pengamal kitab musonneh itu. Mereka bukan pelajari dan ikut sebaliknya mereka guna Islam agar mudah segala keperluan diri di capai di Negara beraja dan majoriti Islam ini.

3. Mereka tidak pernah ajar anak mereka makrifatullah. Inilah dajjal kecil laknatullah dan inilah ahli suul khotimah yang memenuhi bumi Tanah Melayu setelah lebih 50 tahun Pati Rahsia dikarang oleh Datuk Perdana. Mereka puasa, solat, zakat haji serupa kita. tetapi mereka mati tanpa syahadah dan pelbagai penyakit jasad hingga penuh hospital..!!

4. Mereka bukan guna Al-Quran untuk didik nafsu hawa(Isteri), tetapi menolak Al-Quran bila Isteri merajuk/memaksa/menekan mereka...!! - Inilah goilongan suami celaka, babi kera dan anjing laknatullah di mata Tok Chu Husin dan Ayah Zu, Ayah Ma, bapa-bapa saudaraku semua. Bahasa mereka amat kasar dan layanan mereka amat berat(akan dilayan seperti babi jika cuba masuk majlis Bani Hasyim/Istana/PKLGK/MQTK).

5. Islam semasa adalah mereka mencari kemasyhuran, kelulusan, degree, PhD, Gaji besar, kereta besar, rumah besar, bini ramai, kuasa besar...soal siapa itrah Rasulullah SAW, siapa pegang kunci Barakatul Habsyi, siapa Abdal dan Qutub semasa, siapa pemegang tiket syafaat....itu PERSETAN..LETAK BAWAH PUNGGONG..!!

6. Golongan Islam ini telah menyembelih datukanda kita Syaidina Husin di Karbala 61H dulu, dan golongan ini juga menyebabkan kedudukan Mariam Besar Pattani dapat dihidu oleh pihak Siam hingga menjatuhkan empayar Islam nenek moyang kita di Pattani lewat 1800M dulu hingga memaksa kami menumpang di bumi Kelantan yang berkat ini untuk sementara waktu sebelum ke destinasi terakhir.Dan golongan munafiq ini tetap ada di sini.

7. Kenyataan ini disahkan dengan dalil dan bukti sahih 3 kes ibu bapa kepada anak perempuan bermasalah yang telah di bawa ke meja MQTK(berpotensi bunuh suaminya kelak atau heret ke neraka). Dan setelah pihak ibu bapa tersebut sedar bahawa mereka yang akan dipersalahkan dan bakal menerima hukuman dari pihak orang tua-tua kami kerana pecah rahsia punca masalah sebenar histeria, huru hara keluarga adalah kerana mereka amat malas belajar dan ajar akhlak anak-anak kerana amat rajin jimak(tak sempat masa) semata, si ibu-bapa celaka bodoh dan lemah IQ ini segera melarikan diri dan memaksa anaknya itu mengikut mereka...!! Dan mendapatkan pembelaan PAS. Sihat sikit sokong PAS, bila sakit mereka cari MQTK suruh buat doa penawar...celaka betul geng Abdullah bin Ubai ni..!!

8. Oleh sebab Parti PAS membela mereka(walaupun jelas dan dimaklumi semua VIP mereka termasuk menantu Tok Guru, kes melibatkan sumbang muhrim/ROGOL DENGAN UGUTAN BUNUH ADIK SENDIRI oleh ahlinya yang berkupiah dan ahli pondok, hingga budak baru usia 14-15 tahun jadi trauma dan histeria..!!), MQTK beralah dan tiada apa-apa tindakan zahir diambil kecuali perisytiharan musuh Allah dan Rasul dunia akhirat bagi sesiapa yang telah dan akan membantu dan bersekutu dengan mereka yang wajib dihukum bunuh mengikut kitab fekah dan tafsir itu(munafiq) termasuk seluruh organisasi PAS kerana menggalakkan maksiat dalam negeri dan melindungi pelakunya dari kalangan mereka. Ustaz Yasad Al-Hafiz tempat rujuk Tun Daim, Musa Hasan dan ramai lagi VIP negara kita) juga akhirnya mereka tolak dan kata sesat..!!

9. Dengan itu mereka yakin tiada keperluan bagi mereka kenali siapakah sebenarnya Abdal, Qutub zaman semasa(Ketua Tukang Doa di bumi), tidak sebagaimana kita diajar dengan kehendak Quran Hadis Ijmak dan Qias dalam Aqidah Ahli Sunnah Wal-Jamaah itu. Semua unit SATIQ(senjata fakir/anak panah malam - solat hajat tanpa henti hingga mangsa tersungkur ke bumi) sejak 2008 telah diarahkan oleh D1-MQTK ditujukan/dihalakan khusus kepada organisasi tersebut dan satu persatu para ahlinya akan terkena pelbagai penyakit aneh membawa maut secara beransur-ansur(tanpa disedari).

AMARAN KERAS TOK CHU HUSIN DAN SEMUA D1-MQTK UNTUK SELURUH AHLI KERABAT

10. Semua ahli MQTK dinasihatkan sila jauhi/jangan hampiri mana-mana ahli-ahli organisasi mereka yang sakit MACAM-MACAM ITU, kerana anda akan turut simpati dan susah nak bantu...mangsa senjata fakir/anak panah malam(SATIQ) tiada ubat kecuali mati terlaknat, atau taubat nasuha kembali kepada Bani Hasyim dan kitab suci mereka. (kita ada kontrak dengan Tahfiz Gunong...semua mangsa satiq D7-MQTK dari geng PAS kita akan serah kepada Ustaz Yasad Al-Hafiz, Mudir Tahfiz Gunong, bukan kepada nenekanda kita..!!)

11. Ini kerana mereka telah jelas mengisytiharkan kafir/sekutu kafir kepada salah seorang ahli PKLGK(YM Nik Mohd Kamal Hj. Nik Lah) yang juga sekutu MQTK kerana terlibat bantu UMNO dan ahli-ahli mereka yang ramai selama ini(yang sakit) hingga melibatkan memaksa pasangan sah nikah bercerai berai(robohkan masjid).

12. Tok Chu Husin bagi pihak semua Kerabat Datuk Perdana dan Datuk Perwira Kelantan tidak boleh redha dunia akhirat dan mengarahkan semua cucu cicitnya diharamkan seumur hidup untuk hampiri organisasi PAS tersebut kerana mutlak termasuk laknatullah dengan cabaran beliau sanggup lafaz di hadapan Ka'abah dan bala laknat Allah serta merta jika beliau salah klerana ini persoalan Aqidah yang telah dijanjikan oleh Allah akan ditujuk serta merta di Kaabah dan Hajaral Aswad njika ada sesiapa mencabarnya...!!

KITA TIDAK PERLU GHAIRAH HARAMKAN PARTI INI, DI MALAYSIA  - BIARKAN IA WUJUD DULU, NANTI ANAK CUCU MEREKA SENDIRI AKAN MENGUBURKANNYA, TANPA PERLU KITA SURUH PUN...!!

13. Maka bersedialah kerabatku dengan perhitungan terakhir di Ka'abah kelak, sebagaimana dijelaskan dalam semua kitab Hadis dan Tafsir,...sama ada kita disembelih oleh golongan munafiq itu, atau kita yang menyembelih mereka itu...!!

Dan kita telah sama-sama redha dan bersetuju untuk diutus kedunia ini atas tugas sulit tersebut sejak di alam ruh lagi..!!

Wassalam.

YDP. MQTK
b/p D1-MQTK

"Setiap yang meninggal dunia akan dibangkitkan kembali di Padang Mahsyar kelak sebagaimana sewaktu ia diwafatkan"

- Hadis Rasulullah SAW

LAMPIRAN :
L1).  MUFTI KELANTAN & MQTK 2008
http://www.youtube.com/results?search_filter=1&suggested_categories=19%2C10%2C27&search_query=video+ahlulbait+melayu&page=2

L2). KITAB-KITAB MUKTABAR WASIAT ISTANA RAJA-RAJA MELAYU BANI HASYIM/D1-MQTK
http://yusnaidi-yusoff.blogspot.com/2010/11/senarai-22-kitab-kitab-muktabarrujukan.html

ISTIKHARAH AL-QURAN MQTK
http://yusnaidi-yusoff.blogspot.com/2010/11/istikharah-menggunakan-kitab-suci-al.html

NOTIS UMUM MQTK :
ISTIKHARAH KITAB SUCI AL-QURAN YANG TELAH DITOLAK OLEH ORGANISASI PAS DAN DILABEL "NUJUM" OLEH SALAH SEORANG PENASIHAT TOK GURU(LULUSAN MASTER AL-AZHAR) DISAKSIKAN OLEH YUSNIZA YUSOFF, KAKAKU DARI ALUMNI UNIVERSITY AL-AZHAR SENDIRI DI RUUMAHKU PADA 2003, JUGA DISAKSIKAN OLEH YM NIK MOHD KAMAL HJ NIK LAH AJK PERTUBUHAN KERABAT LONG GAFFAR KELANTAN DI RUMAHKU.

ARWAH AYAH BERPESAN, JANGAN NHEBOHKAN PERKARA INI KECUALI SETELAH BELIAU MENINGGAL DUNIA TERLEBIH DAHULU, KERANA TIDAK SANGGUP MELIHATKU MENJERKAH KAKAKKU SENDIRI DEPAN ADIK-BERADIK DAN KELUARGA DENGAN SIFAT GANASKU SEBAGAIMANA SEBELUM INI (BELIAU TAHU AKU AKAN PASTIKAN ADA CACAT KEKAL SAMA ADA PATAH/BUTA/PEKAK ATAU SEBAGAINYA DI JASAD BELIAU - ITU KAEDAH BIASA QURAISY "MENGAJAR" MANGSA MEREKA..!!).
· · Share

  • Bobspek Quraisy AlHasyimi
   ‎1. Demi Allah, saya juga berada di dalam majlis di mana Ustaz Che Aziz yang sewaktu itu Mudir salah sebuah sekolah agama di bawah PAS dibawa ke rumah kakak saya. Mereka bersetuju kaedah istikharah Al-Quran pegangan kami itu sesat.

   2. Nasib... baik di Rumah Kakak(pikir abang ipar), jika tempat lain biasanya dah berterabur gigi,kami ikat batu pelir bubuh kerengga....ini semua kesimpulannya geng gila seks...hanya nak berbini jer tahu....budak-budak nak klentong orang tua...!!

   3. Golongan ini bukan kenalpun Abdal Qutub, Autad, ahli kasyaf, ahli laduni. Itulah pengakuan mereka di hadapan semua anak-anak kakak saya tersebut. Dan persetujuan untuk tidak bersepakat telah direkodkan.

   4. Akibatnya anak-anak saudara kami terkeliru, namun atas dasar demokrasi negara kita yang memberi hak dan kebebasan pilih iktikad masing2 asalkan percaya kepada tuhan, KAMI TIDAK BOLEH SEKAT HALANG sesiapa di atas 21 tahun ke atas untuk pilih jalan agama, jalan hidup dan jalan mati masing-masing.

   5. Dan untuk selamatkan sebahagian kecil yang enggan meninggalkan Al-Quran untuk mengikut mereka, kami terpaksa berbelanja berpuluh ribu mendaftarkan pula sebuah pertubuhan khas iaitu MQTK, hanya untuk yang tidak tinggalkan istikharah Al-Quran, Pati Rahsia dan yang diterima oleh Hajaral Aswad sahaja.

   6. Yang telah menolak Istikharah dan seluruh MQTK wajib merujuk kepada pihak PAS dan para pegawai mereka sama ada ustaz Hj. Che Rozu, Ustaz Che Aziz, Ustazah Yusniza dan ramai lagi atau disebut D10-MQTK(MUSUH BAIK MQTK - musuh tapi kena berbaik-baik..!!)

   7.Oleh kerana yang telah menolak Istikharah Al-Quran itu juga dari kerabat kami, kami tidak izinkan sebarang tindakan keras dari pihak lain ke atas mereka, sebaliknya mereka hendaklah diberi hak kenegaraan yang sama rata, bebas amalkan agama rekaan mereka seperti dayak, kadazan, dusun dan sebagainya. Cuma sebarang bentuk majlis ibadat keagamaan mereka tidak akan dicampuri oleh MQTK dan begitu pula sebaliknya.

   8. Itulah pendirian Tok Chu HUsin kami dan seluruh D1-MQTK, di mana anak-anak beliau sendiri juga bukan semua yang mengikutnya. Soal iman bukan dapat diwarisi ia kurnia pilihan Allah. Beruntung yang terpilih mengucup hajaral aswad, tangan Imam Mahadi a.s dan Isa Putra Maryam dan temui husnul khotimah dengan hidayah istikharah Al-Quran Qadim.

   9. Sebaliknya, celakalah yang suul khotimah dengan pelbagai bala musibah dan penyakit jasad(tertolak doa afiat dalam qunut). Di zaman IT ini, kedua-duanya jalan mati itu dan jemaahnya boleh ditentukan di dunia ini lagi kecuali kita seorang yang terlalu dungu/bodoh/kaki mabuk arak,dadah, seks dan/atau yang seumpamanya(akal kurang waras/mental disorder). Golongan ini jika datang kepada MQTK untuk taubat, ikut arahan khatam 16 kitab/400jam, boleh diterima. Jika banyak cakap lain, demi Allah akan kami halau dengan parang...ini baka babi..!!

   Wassalam.

   November 22, 2010 at 2:12pm

    brsm almarhum YM alfadhil Ustaz Uthan ElMuhammady ISTAC


   · · 1 personLoading...

  • Yusnaidi Yusoff keno sabar dulu laa...biarlah roboh semua masjid dulu...
   November 22, 2010 at 6:21pm ·

  • Yusnaidi Yusoff
   Terima kasih kepada seluruh Penjaga Kubur-Kubur 40 Wali-Wali Allah masyhur kelantan terdahulu dari titihan Tok Bachok(abe ku), Tok Beris(din), Tok Pulai Chondong, Tok Syed Kemuning, Tok Ayah Mat Jibril(Jo) dan lain-lain lagi yang kekal deng...an Istikharah Kitab Suci Al-Quran ini hingga ke Kaabah, hingga mati dan hingga ke syurga.

   Allah akan panjangkan usia kalian dengan penuh berkah. Dan pasti anda lain dari yang lain, di dunia dan di Padang Mahsyar kelak. Kerana, demi Allah dan RasulNya yang telah menunjukiku, bersama anda adalah "Qalam Yang Qadim". Amin.
   See More

   November 22, 2010 at 6:31pm ·

  • Ariffin Che Yahya syukur alhamdulillah.....sesungguhnya semuanya ini adalah ketentuan allah subhanawataala...insyaalah.
   November 22, 2010 at 8:50pm ·

  • Nik Kin reka reDan Dia menancapkan gunung di bumi agar bumi itu tidak goncang bersama kamu, sungai-sungai dan jalan-jalan agar kamu mendapat petunjuk.
   November 23, 2010 at 11:13am ·

  • Yusnaidi Yusoff Terima kasih tuk-tuk sedara, moyang, tuk sepupu hingga 40 pupu, bapa-bapa saudaraku yang menunjuki jalan nenek moyang yang satu ini. Tanpa Al-Qadim dan 21 buah kitab muktabar para Wali Allah wasiat mereka itu, kita akan jadi lebih hina dari najis babi dan anjing di dunia ini di sisi Allah dan RasulNya. Moga Allah ampuni dosaku semua yang telah terlibat membimbingku selama lebih 30 tahun ini.Amin.
   November 23, 2010 at 8:29pm ·

  • Nik Kin Takdir Penentu segala.. Quran di tangan kita.. Bukti yang Nyata
   November 23, 2010 at 8:38pm ·

  • Nik Kin Orang-orang kafir berkata: "Ini dusta yang lama".. biasa lerrr.. toknenek kita dah kena cam tu dulu. Sunnahtullah tak berubah..
   November 23, 2010 at 8:39pm ·

  • Bobspek Quraisy AlHasyimi so.. berjuanglah dengan hujah2 alQuran dengan sebesar2 perjuangan
   November 23, 2010 at 8:51pm ·

  • Ariffin Che Yahya insyaallah
   November 24, 2010 at 2:32pm · · 1 personLoading...

  • Wan Salina Wan Ismail caya,,caya,,,caya..
   November 24, 2010 at 10:51pm ·

  • Bobspek Quraisy AlHasyimi kuat tehhhh.... err,,.. Dr.Sally, katil2 asrama nak contribute tu camne?
   November 25, 2010 at 2:12am ·

  • Niq Nor Syafieqa ehemmm
   November 25, 2010 at 9:31am · · 1 personLoading...

  • Ahmad Taufiq
   Allah berfirman:
   A'uzbillahiminasyaithonir rajim....
   Dan sesungguhnya Kami telah meneguhkan kedudukan mereka dalam hal-hal yang Kami belum pernah meneguhkan kedudukanmu dalam hal itu dan Kami telah memberikan kepada mereka pendengaran, pengl....hatan dan hati; tetapi pendengaran, penglihatan dan hati mereka itu tidak berguna sedikit juapun bagi mereka, karena mereka selalu mengingkari ayat-ayat Allah dan mereka telah diliputi oleh siksa yang dahulu selalu mereka memperolok-olokkannya. (26)

   Dan sesungguhnya Kami telah membinasakan negeri-negeri di sekitarmu dan Kami telah mendatangkan tanda-tanda kebesaran Kami berulang-ulang supaya mereka kembali [bertaubat].

   insyaAllah...
   bacaan kebenaran...

   _kingroses-
   See More

   November 25, 2010 at 9:49am ·

  • Wan Salina Wan Ismail insyaalah 2/12/2010 @khamis. no tel akan dihantar. mandat telah diberikan pd Ahmad Taufik today...
   November 25, 2010 at 10:16pm ·

  • Yusnaidi Yusoff TQ.
   November 25, 2010 at 10:18pm ·

  • Wan Salina Wan Ismail Ya Allah ya Tuhanku.. ampunilah dosakan, dosa kedua org tuaku dan sekalian org2 yg briman kepdMu. Berilah kebahagian hidup pdku baik di dunia dan diakhirat serta jauhkanlah aku dari azab api nerakaMu.... amin yarabbal ya alaminn.
   November 25, 2010 at 10:20pm ·

  • Ym Tgmahmud Alkubra “Katakanlah! Jika ayah-ayahmu, anak-anakmu, saudara-saudaramu, isteri-isterimu, keluargamu,harta kekayaanmu yang kamu perolehnya, perniagaan yang kamu khuatirkan merugikan serta rumah-rumah tempat tinggal yang kamu senangi itu lebih kamu cintai daripada cintamu kepada Allah dan Rasul serta berjuang di jalan Allah, maka nantikanlah sehingga Allah akan mendatangkan keputusan-Nya”. [Q.S At-Taubah:24]
   November 25, 2010 at 10:22pm ·

  • Wan Salina Wan Ismail Dan Kami mbhgkan mereka mjd 12 suku yg msg2 berjumlah besar dan Kami wahyukan kpd Musa ketika kaumnya meminta air kpdnya, "Pukullah batu itu dgn tongkatmu! Maka memancarlah dari itu 12 mata air. Setiap suku telah mengetahui tmpt minumnya msg2. Dan Kami naungi mereka dgn awan dan Kami turunkan kpd mereka mann dan salwa."Makanlah yg baik2 dari rezeki yg telah Kami berikan kpdmu." Mereka tdk menzalimi Kami, tetapi merekalah yg selalu menzalimi dirinya sendiri.
   November 25, 2010 at 10:29pm ·

  • Sorobunis Raqim kebenaran akan menjelma insyaAllah
   about a minute ago ·

1 comment:

 1. iap-tiap diri akan merasai mati dan Kami menguji kamu dengan kesusahan dan kesenangan sebagai cubaan dan kepada Kamilah kamu semua akan dikembalikan.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Video Ahlulbait Melayu Bar

Loading...

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"