DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Monday, March 7, 2011

DO)A WAJIB MQTK

DOA KARAMAH PARA WALI ALLAH TERTUA NENEK MOYANG BANI HASYIM KELANTAN SEJAK BERATUS TAHUN : D1-MQTK

by Abu Nawas on Friday, October 22, 2010 at 12:24pm


Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razak Ya Muqtadir, dengan selawat dan salam ke atas junjungan besar kami Nabi Muhammad SAW dan kitab Suci Al-Quran, jadikanlah seluruh zuriat dan kaum kerabat kami (MQTK) sentiasa terhindar dan terpisah dari golongan ahli su'ul khotimah, anak haram(anak luar nikah) dan mereka yang bakal tertolak di Telaga Haud, di Ka'abah dan oleh Hajaral AswadMu kelak, sejauh jarak timur dan barat dari dunia sampai akhirat.Amin.

- Doa asal Datuk Syed Kadok II 1850an - hingga sekarang YM. YDP MQTK, selaku Datuk Syed Kadok VIII(2009)  dan seluruh makmum Bani Hasyim dipaksa meneruskan doa karamah tersebut hingga kiamat.

(Terjemahan Ustaz Azman Che Man, D8-MQTK Alumni University Al-Azhar)

Kenapakah orang tua-tua kami(Bani Hasyim) amat takut/berhati-hati dengan Anak Luar Nikah...??? Ya, semua maklum nenek moyang Bani Hasyim ini dibunuh oleh golongan ini, bukan oleh golongan kafir...!!

Berhati-hatilah apabila anda berurusan dengan Bani Hasyim...hati-hatilah apabila anda berurusan dengan Bani Hasyim...!!! Dan apabila anda diterima untuk bersama di dalam majlis mereka, janganlah sekali-kali anda bercekak pinggang, atau meluruskan kaki ke arah kiblat, atau menutup dahi dengan tangan atau menguap tanpa menutup mulut dengan tapak tangan kanan anda(atau belakang tapak tangan kiri), atau tidak menyebut "Alhamdulillah" apabila bersin atau melakukan sesuatu yang boleh menyebabkan awan redup yang memayungi mereka berlalu pergi dan matahari membakar dengan panas (perbuatan itu akan automatik didefinisikan sebagai tanda pembunuh nenek moyang mereka yang telah dipesan sejak beratus tahun..!!)

Contoh Kes Benar Semasa (untuk renungan - Tok Chu sendiri suruh dedah yang dia dah sumpah tu, D10-MQTK..!!) :

1.Hakim Adnan Tanah Merah - Buruk perut, jatuh kuda.
2.Ketua Balai Polis Kuala Krai - terjun gaung BMW
3.Ustaz Atiqullah - tersungkur di KBMC
4.Wan Ismail - rebah di Kaabah
5.Ustaz Che Hasyim Galas - buruk paru2
6.Paksu Wil Manik Urai - masuk kubur kaki terpotong
7.Rohimi Rashid - Pemaju Machang
Dah ke kubur, selamat disolathajatkan khusus....dan ramai lagi senarai nama VVIP yang disimpan oleh Unit Jenazah MQTK.(ramai melibatkan kes yang tuduh orang tua-tua MQTK ni sesat atau gila/tak waras atau guna Jin kafir dan seumpamanya untuk rawatan tradisional, tapi malas khatam 300-400jam 16 kitab raja-raja melayu - Tok Chu kata, "babi ni kuat jimak jer"..!!)

TERBARU/SEMASA - boleh dilihat dengan mata kasar
1. Abdullah Ahmad, 48 - Pasir Tumboh

-Ditolak oleh YDP. MQTK kerana enggan berkerjasama bantu fakir dalam MQTK
-Ditolak untuk bersalam dengan arwah Tok Ayah Mat Jibril Kuala Krai (ayah bekas bendahari UMBO Bahagian K.Krai Abe Nor).
-Ditolak oleh Tok Chu Husin (ayah Datuk Dr. Abdul Aziz - anak dua pupu Datu Perdana/Pewasiat Kitab Pati Rahsia UMNO)
-Ditolak oleh Ketua Unit D7-MQTK
-Ditolak Nenekanda HM Cik Siti Wan Kembang
-Ditolak oleh Ketua Unit Urusan Jenazah MQTK
-Ditolak oleh AJK Pertubuhan Kerabat Long Gaffar Kelantan

NATIJAH SEMASA :

1.Lumpuh seluruh tubuh/tidak akan boleh tawaf/buat haji
2.Huru hara keluarga/isteri minta cerai
3.Anak dan isteri bergaduh, keluar rumah
4.Beliau juga terhalau dari rumah sendiri, dan menumpang rumah kawannya untuk tunggu mati..!!

Sekarang hanya menunggu saat kematian penuh azab...!!

Hok laing tak payah nok tunjuk kurang ajar/besar kepala dengan orang tua-tua Bani Hasyim ni...tak pasal-pasal mati terlaknat..!!

(Tok Chu Husin cabar dale bahasa klate..."menate anok babi laknatullah mano lagi hok nok raso mapuh koksir tok mengucap dale tanoh melayu nih, mari pakat ganggu kacau cucu cicit aku nih...!! BERMAKNA "Binatang Anak Babi Terlaknat manakah yang ingin mencuba mati su'ul khotimah dalam Tanah Melayu ini, sila datang kacau ganggu anak cucu aku ini...!!")

Yang tolak kerjasama dengan YDP. MQTK itu (http://www.facebook.com/topic.php?uid=110493762338145&topic=43
dengan YDP. MQTK yang telah diarah, dilantik dan dipersetujui oleh Tok Chu sendiri), adalah automatik dianggap sekutu HARBI, iaitu munafiq dan wajib dimusuhi 100% oleh seluruh Bani Hasyim hingga satu antara dua, sama ada mereka ke kubur, atau YDP. dan seluruh organisasi MQTK akan berkubur..!!

Pastikan anda mampu ajari anak-anak anda Islam sebenar lengkap 3 ilmu Raja-Raja melayu, Tauhid, Fekah dan Tasauf yang telah disediakan.....http://www.facebook.com/topic.php?uid=110493762338145&topic=43

(kalau takut, sakit hati, atau jeles MQSB akan jadi terlebih kaya....okey, jangan beli/order online dengan MQSB...pegi beli sendiri mana-mana kedai buku....semua ada jual..!!)
· · Share
  • Abu Nawas
   Kalau hanya RM416.50 untuk 16 buah kitab itu pun kedekut..untuk ajar diri dan anak bini, jangan harap nak jumpa Nabi tuk nenek aku laa..dan jangan nak mengaku anak beranak aku, aku tetak/cincang 40 kali...orang macam tu jika ada dalam malay...sia ini, lebih baik mimpi jumpa "Babi" lagi bagus...!!!

   - Itu kata-kata Wan Syamsudin, Bekas Astro Officer, Bendahari MQTK - Alumni Nulli Secundus Geng Datuk Sazmi Miah Machang..!!
   See More
   October 22, 2010 at 12:33pm · · 2 peopleMqtk Qsi Seremban and Datuk Paduka Soria like this.
  • Bobspek Quraisy AlHasyimi beli lampin anak dah RM 300 sebulan... errr.. kambing pun tahu buat anak mek awee weiiiii... ahakkk

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Video Ahlulbait Melayu Bar

Loading...

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"