DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Thursday, February 24, 2011

FATWA MENDERMA ORGAN & KERJASAMA MQTK

CONSULTANT & DEALER ORGAN MQTK

Penasihat Medic MQTK, Dr. Mohd Yusran bin Yusoff dan Dr. Nurul Hanis Yusoff telah memaklumkan kepada YDP. MQTK tentang statistik keutungan business organ berkala yang melibatkan rakyat majmuk di negara seperti Malaysia ini.

Sebagaimana dimaklumi D10-MQTK yang akan diwujudkan(golongan yang tolak/musuhi/enggan cintai MQTK) telah didoakan "Binasa 7 anggota sebelum maut". Mereka akan menjadi penagih ester atau pelbagai ubatan dadah kimia dari kuffar yang lama kelamaan akan membunuh diri mereka.

Mereka boleh didaftarkan sebagai penderma organ kepada sesama mereka manakala MQTK hanya mengenakan sedikit caj yang berpatutan. Dengan itu keuntungan dapat dikaut sebelum jasad mereka dicampak ke jahannam.

Urusan ini adalah halal da disahkan di Malaysia oleh undang-undang. MQTK Menjangkakan keuntungan melebihi RM3 billion dalam 5 tahun operasi kerana kos sewaan dewan bedah serta upah pakar bedar/pemindahan organ jauh lebih rendah di Malaysia.

Sila rujuk ; *Derma Organ - Pemindahan Jantung Dan Mata
http://www.e-fatwa.gov.my/fatwa-negeri/fatwa-mengenai-pendermaan-organ-0
Keputusan:
Persidangan Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Pertama yang bersdidang pada 23 - 24 Jun 1970 telah membincangkan Pemindahan Jantung Dan Mata. Persidangan telah memutuskan bahawa pemindahan mata dan jantung orang mati kepada orang yang hidup adalah dibenarkan (harus) dalam Islam, dan di atas kebenarannya pertimbangan-pertimbangan berikut hendaklah diambilkira:

Justeru adalah dicadangkan MQSB akan cuba didaftarkan sebagai pakar pemindahan organ dalam tempoh 2 - 4 tahun akan datang. Yang mana menolak kertaskerja/paperwork kitab MQTK bermula di Bachok ini akan ditawarkan borang derma organ berlabel "D10-MQTK"(haram disolatkan jenazahnya oleh seluruh kerabat MQTK).

Harap maklum.


Derma Organ - Pemindahan Jantung Dan Mata | Portal Rasmi Fatwa Malaysia

Persidangan Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia Kali Pertama yang bersidang pada 23 - 24 Jun 1970 telah membincangkan Pemindahan Jantung Dan Mata. Persidangan telah memutuskan bahawa pemindahan mata dan jantung orang mati kepada orang yang hidup adalah dibenarkan.
Soalan : Assalamualaikum… Apakah hukumnya kita mendermakan organ kepada orang lain? Adakah itu dibenarkan dalam Islam?.
Jawapan :
Menurut keputusan Majlis Fatwa Kebangsaan, menderma organ (seperti pemindahan mata dan jantung orang yang telah meninggal dunia) kepada orang yang hidup adalah dibenarkan (harus) dalam Islam dan di atas kebenarannya pertimbangan-pertimbangan berikut hendaklah diambilkira:
  1. Di dalam keadaan mendesak dan mustahak, bahawa nyawa penerimanya bergantung kepada pemindahan anggota itu dan pemindahannya adalah difikirkan berjaya.
  2. Di dalam keadaan pemindahan jantung, kematian penderma telah dipastikan sebelum dipindahkan jantungnya.
  3. Tindakan-tindakan yang sewajarnya hendaklah diambil supaya tidak ada pembunuhan manusia dan perdagangan anggotanya.
  4. Kebenaran hendaklah diperolehi daripada penderma-penderma sebelum pemindahan sebarang anggota di dalam kematian biasa atau dari kaum keluarga atau keluarganya di dalam kematian akibat kemalangan.
Sumber : disunting dari soal Jawab Agama JAKIM, http://baheis.islam.gov.my, Nombor Rujukan – Panel(fs)051007

** ARAHAN KUTIPAN TABUNG KE MAKKAH( Ar Rajhi Bank 17100-10808-10935)Default Borang Derma Organ boleh didapati di Pejabat POS
Organ donor forms available in post offices @ 
Aras 4-9 Blok D7, Kompleks D,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62519, W.P PUTRAJAYA, MALAYSIA
Telefon : 03-8886 4000 Fax : 03-8889 2039
Email : webmaster@islam.gov.my
By QISHIN TARIQ

KUALA LUMPUR: Potential organ donors can now get organ donor registration forms at major post offices throughout Malaysia.

Potential donors need to just fill in the form and mail it with a RM0.60 stamp to the National Transplant Resource Centre (NTRC).

They also need to keep the donor card.

The project is a collaboration between Pos Malaysia Berhad and the Health Ministry and was announced during the Ministry’s Organ Donation Awareness Week running from Oct 16 to 24.

In a bid to make organ donation easier, the Ministry appointed Pos Malaysia as an agent to enable Malaysians to obtain donor registration forms at 19 post offices across the country, said Pos Malaysia group managing director and chief executive officer Datuk Syed Faisal Albar in his speech during the launch of the collaboration at the Kuala Lumpur General Post office on Friday.

The outlets selected are general post offices (GPOs) and post offices in the Klang Valley with a high volume of customers.

Participating GPOs include Kuala Lumpur, Shah Alam, Kuala Terengganu, Alor Setar and Kuching.

The branches in the Klang Valley include Medan Tuanku, Gombak, Bangsar, Kelana Jaya and Kampung Tunku.

“Currently, more than 147,092 have pledged to donate their organs and we believe many more are willing to pledge as well,” said Faisal adding that Pos Malaysia would leverage its resources to spread understanding and increase the number of pledgers.

The organ donation registration forms are specially-made postcards with the organ donor pledging card attached.

According to the NTRC’s website, the number of pledgers in Malaysia have steadily increased over the last few years, with 15,255 new pledges in 2009, up from 11,605 pledges in 2008 and 8,890 pledges in 2007.

Selangor has the highest recorded number of pledgers, with a total of 29,940 as of August 2010.

MQTK-MQSB ORGAN CONSULTANT & DEALER(OCD) BRANCH ALOR SETAR :
 MRS. HASNAH CHE ISMAIL http://www.facebook.com/photos.php?id=100000329076146#!/profile.php?id=100000329076146&sk=info 
Kadar harga semasa organ mengikut QS MQTK(TERMASUK KOS PAKAR BEDAH DAN SEWAAN DEWAN BEDAH & 12 BULAN RAWATAN SUSULAN)

1 Mata = RM 80,000.00(SEPASANG)
2. Jantung = RM 120,000.00
3. Hati = RM 135,000.00
4. Buah Pnggang = RM145,000.00 (diskaun 30% untuk sepasang)
5. Limpa = RM135,000.00
6. Paru-paru = RM220,000.00

Pinjaman/loan bagi yangt tidak mampu membuat bayaran tunai diuruskan oleh Unit Kredit MQTK, melalui skim ansuran oleh wali atau penjaganya.

Semua anak syarikat MQTK hanya menjalankan urusniaga yang disahkan halal oleh JAKIM dan Majlis Fatwa Kebangsaan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Report
MQTK-MQSB ORGAN CONSULTANT & DEALER(OCD) BRANCH ALOR SETAR :

MRS. HASNAH CHE ISMAIL.

Kadar harga semasa organ mengikut QS MQTK(TERMASUK KOS PAKAR BEDAH DAN SEWAAN DEWAN BEDAH & 12 BULAN RAWATAN SUSULAN)

1 Mata = RM 80,000.00(SEPASANG)
2. Jantung = RM 120,000.00
3. Hati = RM 135,000.00
4. Buah Pnggang = RM145,000.00 (diskaun 30% untuk sepasang)
5. Limpa = RM135,000.00
6. Paru-paru = RM220,000.00

Pinjaman/loan bagi yangt tidak mampu membuat bayaran tunai diuruskan oleh Unit Kredit MQTK, melalui skim ansuran oleh wali atau penjaganya.

Semua anak syarikat MQTK hanya menjalankan urusniaga yang disahkan halal oleh JAKIM dan Majlis Fatwa Kebangsaan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Harap maklum. 
Yusnaidi Yusoff 25 February at 13:50 Reply Report
FORECAST SENARAI PEMBELI DALAM TEMPOH 10 TAHUN MENGIKUT STATISTIK KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

1 Mata = 4.2 juta kaki blue
2. Jantung = 5.2 juta kaki klorin
3. Hati = 2.7 juta kaki ester
4. Buah Pinggang = 3.4 juta kaki alkohol
5. Limpa = 5.6 kaki penipu
6. Paru-paru = 3.2 juta kaki betina

Semua pelaku maksiat gila babi itu (yang tolak 22 kitab MQSB-MQTK) boleh dimusnahkan mengikut kadar masing-masing pada bila-bila masa mengikut Wilayah Abdal masing-masing, bermula dengan negeri kedah ini.

Ia melibatkan aliran tunai lebih RM3 BILLION nett profit hanya dalam tempoh kurang 5 tahun.


Harap maklum. 
Download file attachments:

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"