DAN AKU DARI QURAISY..

DAN AKU DARI QURAISY..
RAMPAS PALESTINE "2013 .. says: INSYAALLAH.. TUHANKU PASTI AKAN MENOLONGKU..

MQTK

mqtk PERTUBUHAN PELAJAR-PELAJAR ALQURAN
DATUK SYED KADOK KELANTAN (MQTK)
widgeo.net

CONTENT:

YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingImage Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Sunday, June 26, 2011

MASA DEPAN BANI HASYIM MALAYSIA

JIKA DITANYA BERKENAAN MQTK OLEH PIHAK LUAR BANI HASYIM..??

https://www.facebook.com/home.php?sk=group_163809256976626&view=permalink&id=232623580095193
Selepas 1400 tahun, setelah berlalu 14 mujaddid, selepas berlalu 11 Imam Bani Hasyim(Hadis Sahih), setelah Masjidil Aqsa kembali jatuh ke tangan kuffar/yahudi, setelah gerhana bulan & matahari serentak bulan ramadhan telam muncul(ramadhan 2003 - Utusan Malaysia), setelah Islam terpecah 73 puak, setelah umat Islam seluruh dunia terpecah2 dengan haluan masing2, setelah Wali Allah dan Wali Syaitan tidak dikenali lagi oleh majority umat Islam sendiri....

Allah menjanjikan mujaddidnya yang ke 15, Imam umat Islam Dunia ke-12 memimpin seluruh Islam dengan megahnya. Ia bermula jauh di bumi sebelah timur Hijjaz(gelaran untuk Arab Saudi/Makkah sebelum 1933), hanya sedikit sahaja iaitu sejumlah para Rasul 313 orang, mereka adalah anak2 muda yang beriman yang kemudiannya berbaiah di sisi Kaabah, lalu diterima Bai'ah mereka hingga malaikat di Baitul Makmur ikut berimam dengannya.

Allah tidak mengizinkan khatib dari mana2 mazhab pun membaca khutbah lagi di Kaabah hingga 3 khatib yang cuba membaca khutbah dicekik oleh Jibril a.s dan tertangguhlah solat jumaat hingga hampir masuk waktu asar, tiada suara diizinkan berbicara lagi kecuali hanya suara Imam kepada 313 pemuda yang telah dipersiapkan oleh baginda terlebih dahulu itu dan mereka membawa Panji-Panji(bendera) yang berwarna hitam yang tertera sepotong ayat Al-Quran(Nasrum Minnallah/Pertolongan dari Allah). Kaki baginda tidak memijak lantai Masjidil Haram sewaktu muncul di hadapan Kaabah(dijulang).

Usianya ketika kali pertama memegang tongkat khutbah ialah genap 40 tahun. Baginda dari zuriat Rasulullah SAW atau disebut Bani Hasyim atau Quraisy atau Ahlul-Bait di dalam Al-Quran(QS33:33) lalu digelar orang "Al-Mahdi Ilal Mahadi" atau ringkasnya "Imam Mahadi". Baginda adalah Ketua/Imam sekalian Wali Allah di bumi dan murid kepada Nabi Allah Khaidir a.s yang terakhir sebelum kiamat.

Baginda menuntut bela ke atas seluruh penindas Bani Hasyim dan pengikutnya yang terhalau dari bumi kelahiran datukandanya(Makkah) hingga disembelih seluruh munafiq tanpa hisab(perbicaraan) lagi dan darah memenuhi Masjidil Haram dan dirampas segala harta dan ahlinya. Baginda juga menghapuskan haiwan bernama khinzir hingga tiada berbaki lagi walaupun seekor di muka bumi ini.

Tiada satu kerajaan pun dibumi yang tidak akan dibinasakan oleh malaikat Allah dengan sebab doanya, kecuali 4 buah kerajaan kuffar yang diizin memerintah sendiri dengan bayaran fidyah 4,000 kati gandum setahun hingga muncul Putra Maryam. Awan-awan redup memayungi baginda ke mana sahaja bumi dipijak sebagaimana Rasulullah SAW dipayungi.

Bagindalah yang berdoa agar Allah menurunkan Nabi Isa a.s dan Tongkat Nabi Musa a.s dari langit ke-4 untuk membunuh Dajjal setelah 40 hari 40 malam dibiarkan bermaharajalela dan menceroboh seluruh masjid di bumi kecuali 3 buah Masjid iaitu Masjidil Haram, Masjid Nabawi dan Masjidil Aqsa. Baginda seterusnya mengimamkan solat dan Haji Nabi Isa a.s berserta 7 pemuda Gua Asha Bulkahfi yang diceritakan dalam Al-Quran berserta seekor anjing bernama Kitmir dan seterusnya mengahwinkan Nabi Isa a.s.

Kekayaan baginda tidak terhitung dan dikiaskan rumah-rumah orang mukmin dibuat dari emas dan perak manakala baginda membahagi-bahagikan harta kepada seluruh manusia beriman tanpa menghitung(tidak perlu bayran balik) sekira-kira sedaya seseorang lelaki memikul emas baginya.

Baginda wafat pada usia sebagaimana usia Rasulullah SAW wafat(63 tahun) dan dimakamkan di sisi Masjidil Aqsa yang akan bangikt bersamanya di Padang Mahsyar kelak. Pemerintahan di bumi seterusnya diwariskan kepada Nabi Isa a.s yang memaksa seluruh kuffar memeluk Islam dengan mata pedang pada kadar hingga 40 tahun dari tarikh kematiannya.

Setelah muncul gerhana serentak (hadith) pada 2003 yang amat mengejutkan itu, akhirnya memberi kata dua kepada seluruh kerabat Istana, ...hapus dari muka bumi ini seluruhnya atau segera membentuk Jemaah khusus sejumlah ahli tentera Badar itu (313) seterusnya akan dipersembahkan ke hadapan Kaabah apabila cukup segala syarat dan rukunya sebagaimana yang dituntut oleh hadis sahih tersebut.

Atas faktor nas dari hadis sahih itulah serta petunjuk alam semulajadi itu, maka tertubuhlah “Malay Quraisy Top Kingship” atau “Majlis Quraisy Tertinggi Kelantan” atau “Madrasah Quran Tok Kadok” atau ringkasnya “MQTK” yang dinasihati lebih 40 ahli-ahli kasyaf para penasihat tertua Istana Raja2 Melayu, lalu dipilih dan dilantik salah seorang dari kerabat Istana menerajuinya dengan semua 22 kitab sulit rujukan Aqidah Ahli Sunnah Wal-Jamaah pegangan Raja-Raja Melayu sejak lebih seribu tahun diamanahkan kepada beliau dan para makmumnya. Yang mengikut mereka diiktiraf yang taat kepada Raja2 Melayu dan begitulah sebaliknya yang menentang mereka bererti “Binasa” dengan apa cara sekalipun. (Monarki Raja2 Melayu berperlembagaan ini memperuntukkan hukuman bunuh kepada pendurhaka KDYMM Agung/Sultan).

TQ.
 YDP MQTKB/p S/U MQTK
(YM. Nik Syaidinal Umar bin Che Solahuddin.)
@//Mqtk Ym Niksaidinalumar
@tokkadokkelantan@yahoo.comdengan kerjasama 
ALUMNI NULLI'S SECUNDUS YM CIKGU ARIFFIN CHE YAHYA (Pengerusi)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Video Ahlulbait Melayu Bar

Loading...

MQTK Bahagian Agama & Kaunseling [BAKA PDRM] BUKIT AMAN MALAYSIA

KERJASAMA MQTK_QSI Bersama Unit BAKA PDRM Bukit Aman
MQTK_ISTAC/IIUM 7 feb 2011M

Video: MENITI TITIAN USANG-AMY SEARCH & MQTK 2011

VIDEO MQTK ................ KEMBARA DI TANAH GERSANG

My Blog List

PERTUBUHAN PELAJAR ALQURAN DATUK SYED KADOK KELANTAN MQTK 1909M

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN

BENDERA ASAL NEGERI KELANTAN
Panji-Panji Hitam Diambil dari bendera asal negeri Kelantan DarulNaim sebelum ditukar oleh kerajaan Kelantan pada tahun 1909M. Di masa bendera Panji-Panji Hitam ini dikibarkan, hukum HUDUD dijalankan sehingga pada masa era pasca penjajahan. Bendera ini berimejkan seekor anjing yang bernama KITMIR iaitu antara anjing-anjing yang dimasukkan ke Syurga. Anjing Kitmir ini telah menjaga pintu gua tempat dimana pemuda ArRakim AshabulKhafi telah ditidurkan Allah selama 309 tahun. MasyaAllah!! Riwayatnya anjing ini akan kembali untuk membantu nabi Isa putera Maryam untuk membunuh Dajjal Laknatullah bersama-sama AshabulKhafi dan Imam Mahdi. "Di akhir zaman, kaum kerabatku akan diinjak-injak dan dihina-hina sehinggalah datang stu kaum dari sebelah timur yang akan menegakkan Panji-Panji Hitam; Itulah Pemuda Bani Tamin". Dan Pemuda ini akan menyerahkan kekuasaan kepada Imam yang sebenar iaitu Imam Mahdi setelah kerajaannya kuat. Pemuda ini merupakan seorang anak raja yang zuhud dari keturunan Rasulullah SAW bernasabkan syd. Hussein rd. Kalimah khat pada bendera hitam itu pula adalah sepotong ayat alQuran yang bermaksud 'Pertolongan Allah' atau Nasrumminallah'. Manakala perkataan Kelantan tertulis pada ekornya sebagai simbol wilayah.

About Me

My photo
Madina, Saudi Arabia, Israel
Raja-Raja Melayu adalah Ahlulbait. Nak mengenal AhlulBait perlu mengenal Raja-Raja Melayu; Dan nak mengenal Raja-Raja Melayu perlu kenal orang Melayu dahulu.

HISTORY IS MY IDENTITY

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing
by BobspekRockers AlKubra on Wednesday, 01 September 2010 at 09:16

MISTAKEN IDENTITY:

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

"Jika mereka meletakkan Matahari di tangan kanan saya dan Bulan di tangan kiri saya, supaya saya meninggalkan usaha saya ini, TIDAK AKAN SAYA TINGGAL-kan! Sehinggalah Wahyu Allah (A Statement of Truth) mengatasi segala-galanya".... zZ

SEJARAH AHLULBAIT MELAYU: TITIHAN YM SYED HUSSEIN JAMADILKUBRA NUSANTARA

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing>> .. Any matters raised, I would like to say that the Islamic Empire ruled for 500 years was actually Islam that killed my ancestor, namely Saidina Hussain rd. (Grandson of the Prophet Muhammad SAW) in Karbala until the descent I had to hide in Iran (Persian Zoroaster-)-Hadramaut (Allawiyyin-Suffiyyah) and finally to Gujarati [(Delhi Sultanate-Sultan Ahmad Jalal AlAkhbar (Zoroastarian+Monghul)] > and the final Kingdom is PATTANI or Nusantara or 'The Land's of Malay'/Jawiyun...

Al-Jawiyun nama gelarannya, Tanah jawi tempat asalnya. Kemuncak zaman keagungan di abad ke 13.

and than The Last ZORRO (MQTK laa..!! http://bobspek.blogspot.com/search/label/HISTORY%20OF%20THE%20MASK%20OF%20ZORRO%20IN%20MALAY) zappP_____zZ .. InsyaAllah..

Then The Sultanate get 14 offspring of siblings and 7 to the East [(Federated Malay-Monarchy (YM Syed Hussein JamadilKubra Nusantara 1350M)] and 7 more people living in the continent of India (India-Pakistan-Afghanistan), two streams of Islam distinguishes this continent with the Islamic Middle East or Islamic Modern hybrids or Islamic or any name in Islam, but conditions still have 73 Islamic groups, but split up Resurrection.

Ahlulbayt for hunting and is killed by the Muslims themselves who do not like the direction that God's love in Ahlulbayt. Then Ahlulbayt killed and hated until now. Because Islam is the belief that elected caliph of Ahlulbayt. Those murderers saidina Hussein (Grandson of the Prophet Muhammad ) this is the hadith that rotate (Words by Prophet Muhammad SAW) and said it was the basis of Islam. This problem should be resolved by our IMAM.. (last task given)!

3:33 Allah chose Adam, Noah, Abraham Family (Ahlulbayt) and Imran Family (Jew and Christian) than from other nations in his day; as a descendant of a descendant of the other. "

61:4. O you who believe! Be you helpers of Allâh as said 'Iesa (Jesus), son of Maryam (Mary), to Al­Hawârîûn (the disciples): "Who are my helpers (in the Cause) of Allâh?" Al­Hawârîeen (the disciples) said: "We are Allâh's helpers" (i.e. we will strive in His Cause!). Then a group of the Children of Israel believed and a group disbelieved. So We gave power to those who believed against their enemies, and they became the uppermost.

>>>>

Keliru Abraham ke Ibrahim? Musa ke Moses? Haurn ke Aron? Ishak ke Isaac? Muhammad ke Ahmad? Isa ke Jesus? dan yang mana satu jantannya dan yang mana betinanya?..hahaha..

Tidak Kami tinggalkan melainkan tertulis dalam KITAB yang NYATA sebelum peristiwa itu berlaku; supaya kamu tidak bersedih hati di atas apa yang luput daripada kamu dan tidak terlalu bersukacita di atas apa yang telah Kami kurniakan pada kamu." (alquran)

slmkum

King's of The Los Kingdom/.. zapp___zZ The Last ZORRO 1909M/BobspekRockers alKubra/Azurri68...

>>

.Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>

'PERISTIWA TRAGEDI KAIN CINDAI' -DYMM Sultan Kelantan, SULTAN MUHAMMAD KE V dari titihan Raja Long Yunus, yang mana Raja Long Yunus telah dilantik oleh datuknendaku Tengku Sri Maharaja Datuk Perdana Menteri LONG GAFFAR (1576M) menjadi Sultan Kelantan dan dipanggil 'Pemerintahan Raja Dua Bersaudara'. Dalam "Tragedi Kain Cindai' itu, Raja Long Gaffar telah membunuh Sultan Kelantan di masa itu, iaitu Raja Long Pandak dan menukar Sultan baru (Raja Long Yunus). Kemudian Datuknendaku membuat pemerintahan HUDUD YANG PERTAMA DI KELANTAN dan berpusat di pondok LIMBAT; Wasiat Raja Long Gaffar pada Raja Long Yunus; "ADIK! KAMU DUDUK DALAM ISTANA, BIAR ABE PEGANG RAKYAT"

>>

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

>>> Warisan Siti Qantura-Nabi Ibrahim (Yunnan) adalah Puteri yang ketiga bernama Puteri Linang Cahaya; yang berkahwin akan dia dengan Ketua Wali 7 di Nusantara, Syed Hussien JamadilKubra @ Jamaluddin AlAkhbar @ salasilah alKubra, dari kerajaan kesultanan Delhi/Deccan (Zoroaster-Monghul-Ahlulbait); yang BERWASIAT KEPADA ZURIATNYA SUPAYA, 'JANGAN MAKAN IKAN KEKACANG'..!! Maka dari keturunan keduanya lahirlah Syed Ali Nurul Alam (Empayar PATTANI) Yang juga digelar Sultan Qumbul atau Patih Gajah Mada, Merupakan moyang kepada Wali Songo yang ternama itu. Dari keturunan keduanyakah akan lahirnya Bani Tamim itu? Yang disebut 'PEMBANTU AL-MAHDI DI AKHIR ZAMAN'...??!! yang mana akhirnya Bani Tamim akan menyerahkan kekuasaannya pada seseorang yang digelar AL HASYIMI .... wallah'hualam..

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

KISAH SYAIDINA HASSAN RD DENGAN KHALIFAH MUAWWIYYAH

Suatu hari, ketika berdebat dengan Muawiyyah (Penulis Wahyu zaman Nabi iaitu bapa kepada Yazid Laknatullah), maka nenda kita Syaidina Hassan telah berkata:

"Wahai Muawiyyah! Bagaimana kami harus mengikut kamu di dunia ini sedangkan kami adalah KHALIFAH kamu di akhirat. Dan bagaimana kami perlu mengikut kamu di dunia ini sedangkan kamulah yang perlu mengikut kami di akhirat nanti".

______________________________

KATA-KATA SYAIDINA HUSSEIN rd:

"Kalaulah Tidak kerana aku mahukan RAHMAT ALLAH (alquran) tersebar di antara kalian, nescaya aku tidak akan berbicara dengan kalian semua"

BookGlobal.Net

Pada yang mengenal ahlulbait - JANGAN AJARI MEREKA ITU KERANA ALLAH TELAH MENGAJAR MEREKA (sheikh Tijani-Sunni Iraq) .....
>>>>>>> >>>>>>>

KITAB-KITAB RUJUKAN BANI HASYIM QURAISY MQTK

(for Malay language only)

*******

*******

b>

http://bobspek.blogspot.com/2011/03/kitab-kitab-mqtk.html

*

**

"ALIF MIM TA -ALIF MIM TA"